Magazinul nostru utilizeaza cookie-uri pentru a oferi o experienta imbunataita clientului si va recomandam sa le acceptati pentru a va putea bucura de toate caracteristicile site-ului.

Protecţia si confidentialitatea datelorpapucidecasa.ro - logo

Toate datele personale transmise catre site-ul http://www.papucidecasa.ro pe care ni le furnizati in calitate de vizitator sau utilizator sunt prelucrate numai in scopul oferirii in conditii cat mai bune a serviciilor furnizate de site-ul PAPUCIDECASA.ro (www.papucidecasa.ro).

Prin completarea formularului de inregistrare de pe site-ul PAPUCIDECASA (www.papucidecasa.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii PAPUCIDECASA (www.papucidecasa.ro) in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Oferirea de reduceri clientilor fideli;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea PAPUCIDECASA (www.papucidecasa.ro) si a tertilor cu care PAPUCIDECASA (www.papucidecasa.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe PAPUCIDECASA (www.papucidecasa.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar PAPUCIDECASA (www.papucidecasa.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office[at]papucidecasa[punct]ro.


Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro