Magazinul nostru utilizeaza cookie-uri pentru a oferi o experienta imbunataita clientului si va recomandam sa le acceptati pentru a va putea bucura de toate caracteristicile site-ului.

papucidecasa.ro - logo

Termeni şi condiţii de utilizare pentru site-ul papucidecasa.ro

1. Adresă, telefoane de contact, adresă de e-mail

Site-ul papucidecasa.ro este deţinut şi operat de:

Denumire societate: CIOCIRLAN GRIGORE PERSOANA FIZICA AUTORIZATA
CUI/CIF: 44869626
Număr de înregistrare la Registrul Comerţului: F27 /643/08.09.2021
Adresa de corespodenţă: Grumazesti, Cod Postal: 617235 Judet: Neamt
Telefon de contact (relaţii clienţi, informaţii): 
Program cu publicul: 08.00 - 17.00
E-mail de contact: office[at]papucidecasa[punct]ro (înlocuiţi at cu @ şi punct cu semnul .)

2. Generalităţi

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) site-ului papucidecasa.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Proprietarul isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila a clientilor sai. Accesand pagina "Conditii de utilizare" puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Pentru a efectua comenzi prin intermediul magazinului online papucidecasa.ro este necesar sa va inregistrati, folosind date de identificare valide (nume, prenume, adresa, telefon). Inainte de a trimite comenzile aceste date sunt verificate telefonic de o persoana ce reprezinta site-ul papucidecasa.ro. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea "Conditii de utilizare".
Ne rezervam dreptul de a face modificari, actualizari a termenilor si conditiilor, fara notificare prealabila a clientilor.

3. Proprietar, conţinut, client

Societatea comerciala care detine si administreaza site-ul www.papucidecasa.ro, este denumita in continuare Proprietar. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.papucidecasa.ro, este denumita in continuare Client. Adresa web "www.papucidecasa.ro", va fi denumita site-ul www.papucidecasa.ro. Fotografiile, textele, datele tehnice, aspectul grafic al site-ului, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.papucidecasa.ro, vor fi denumite in continuare continut.

4. Declinarea responsabilităţii

Exista posiblitatea ca unele produse sa fie introduse in baza de date cu caracteristici eronate, pret gresit, fotografie necorespunzatoare. In eventualitatea in care aceasta situatie apare, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Proprietarul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Valoarea maxima a obligatiilor Proprietarului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Proprietar de la clientul respectiv. Dupa expedierea produselor, Proprietarului nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.

5. Declinarea responsabilităţii

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Proprietar (www.papucidecasa.ro), numai in scopul declarat al acestui site - comercializarea de papuci de casa, manusi, caciuli, etc.  Proprietarul nu comercializeaza, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail, adresa dumneavoastra de corespondenta altor persoane care acceseaza paginile acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

6. Garanţia

Produsele cumparate prin intermediul site-ului papucidecasa.ro beneficiaza de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare. In cazul unei solicitari de acordare a garantiei costul transportului de la Client catre Proprietar si de la Proprietar catre Client va fi suportat in intregime de catre Client.

7. Tentative de fraudare

Orice incercare de a afecta performantele site-ului papucidecasa.ro, de a obtine drepturi neligitime asupra conturilor de administrator sau ale unui client vor fi considerate tentativa de fraudare si vor fi comunicate organelor abilitate.

8. Returnarea produselor

Conform legii, orice cumpărător are dreptul să se răzgândească după achiziţionarea unui produs. Produsul poate fi schimbat, sau contravaloarea acestuia poate fi returnată clientului. Toate costurile ce implică returnarea produselor sunt suportate de către client.

9. Sugestii şi comentarii

Sugestiile si comentariile dvs. referitoare la site-ul www.papucidecasa.ro sunt binevenite. Dincolo de acest lucru, orice comentarii, sugestii, raspunsuri, note, mesaje, idei sau alte comunicari (denumite in mod colectiv "comentarii") trimise catre sunt si raman proprietatea exclusiva a www.papucidecasa.ro. Ne puteti trimite sugestii si comentarii la adresa de e-mail: office[at]papucidecasa[punct]ro (înlocuiţi at cu @ şi punct cu semnul .).

10. Termene de livrare ale coletelor

Livrarea produselor se poate face prin firma de curierat Urgent Curier sau prin Posta Română.


Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro