Magazinul nostru utilizeaza cookie-uri pentru a oferi o experienta imbunataita clientului si va recomandam sa le acceptati pentru a va putea bucura de toate caracteristicile site-ului.

papucidecasa.ro - logo

 

 

 

Livrarea si returnarea produselor

Livrarea produselor

Livrarea produselor se poate face prin firmele de curierat Sameday 24h (livrare la adresa) sau Saemday Locker (livrare in lockere).

Timpul de livrare

Timpul de livrare prin curierat este în mod normal 24 h - 48 h, de la primirea coletelor de la noi, pentru marea majoritate a localităţilor, dar poate fi şi de 48 de ore. Termenul de livrare prin Poşta Română este de 3 - 4 zile lucrătoare. Costurile de transport includ costurile de livrare, de manevrare a coletelor, etc.

Costuri de livrare

Cost de livrare colet prin Sameday, in lockere: 12.99 lei/colet.
Cost de livrare colet prin Sameday, la adresa: 20 lei/colet.
Cost de livrare colet prin Fan Curier, la adresa: 20 lei/colet
Cost de livrare colet prin Fan Curier, la adresa: 25 lei/colet (livrare cu verificare)
Cost de livrare colet prin Poşta Română: 15 lei/colet

Returnarea produselor

Conform legii, orice cumpărător are dreptul să se răzgândească după achiziţionarea unui produs. Produsul poate fi schimbat, sau contravaloarea acestuia poate fi returnată clientului. Toate costurile ce implică returnarea produselor sunt suportate de către client.

Renuntarea la cumparare

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris / telefonic comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. 

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar, rambursarea valorii produsului se va face in maxim 10 de zile de la returul acestuia.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, papucidecasaro.ro isi rezerva dreptul de a solita o taxa pentru readucerea la stadiul initial (daca este posibil) sau, pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului second hand, sau, la optiunea clientului, ii va re-expedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Aceasta clauza se aplica conform O.U.G.34/2014, in cazul achizitionarii de produse de pe acest site, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G.34/2014.

Returnarea produselor

Se poate solicita returnarea produselor in urmatoarele conditii:

  • produsul este nefunctional din primele 24 h de la receptie sau coletul prezinta deteriorari: daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la receptia la domiciliu prin curier - aveti posibilitatea sa reclamati acest lucru si sa solicitati returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un alt produs. Pentru produsele ale caror colete prezinta deterioari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor, si sa anuntati imediat site-ul papucidecasaro.ro.
  • produse care au fost livrate gresit - daca s-a/s-au livrat din greseala alte produse/alt produs fata de cel/cele comandat/comandate va rugam sa ne semnalati aceasta situatie, prin expedierea produsului corect.
  • produs defect si aflat in perioada de garantie - produsul se expediaza catre site-ul papucidecasaro.ro imediat. Produsul trebuie expediat si trebuie insotit, obligatoriu de certificatul de garantie, de documentele cu care acesta a venit insotit si de toate acesoriile originale. Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail, la telefoanele si adresele afisate pe site-ul papucidecasaro.ro.
  • de retinut - in cazul in care produsele returnate prezinta ambalaje deterioarate, incomplete sau necorespunzatoare, urme de uzura, zgarieturi, loviri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a retine o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

  • produsul nu este conform cu specificatiile de pe site: daca produsul nu este conform cu specificatiile afisa pe site-ul papucidecasa.ro, aveti posibilitatea sa solicitati returnarea acestuia, sau inlocuirea cu un alt produs.

Informaţii suplimentare

Pentru orice informaţii suplimentare ne puteţi adresa întrebări folosind formularul de contact din site, sau telefonic, la numerele afişate.

 

 

 


Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro